De koppen bij elkaar ...


April 2016. Opstart van trainingen, workshops en meetings. Een groep van 12 enthousiastelingen uit de podiumkunsten waarvan er 8 hun engagement zouden verzilveren. Zij die afvielen deden dat omwille van weldoordachte redenen: té heftig, té intens, té complex. Dat het een hele klus is om van elke uitvaart of herdenking een mooie, oprechte viering te maken werd al snel duidelijk. Dat het niet alleen maar gaat over 'een tekstje voordragen' ook. Het vergt bezieling, begeestering en een grenzeloze interesse in het leven. Dát hebben de acht overblijvers weten te koesteren. Gemotiveerd als ze waren, stoomden ze zich klaar om mee hun schouders te zetten onder het DNL-concept. Het werd een engagement voor het leven: Moderator binnen de Uitvaart.

Vertellers van en voor het leven.

Recente berichten
Archief
    DNL.Vlaanderen BVBA - Scheldestraat 106, 2620 Hemiksem - +32 (0)486 987 899 - info@dnl.vlaanderen - BTW 0679 750 165
    • Facebook Social Icon
    • Twitter Social Icon
    • LinkedIn Social Icon