Voor een herdenking naar zee? Dan gaan wij naar zee !


"Zullen we een dagje naar de kust gaan? Mijn zus hield zo van de zee!" Aan het woord Els Tibau, die met haar nichtje Laure, haar Marainne en schoonbroer Wim op 20 augustus 2017 afzakte naar Wenduine. Wat een druilige zondag zou worden, ontpopte zich gaandeweg tot een heerlijke, zonovergoten namiddag. Moderatoren Dieter Troubleyn, Wanda Joosten, Walter de Groote en Karin Struyf, gewapend met blocnotes en camera's, liepen -besmeurd door een mix van smeltende ijsjes en zand- mee met de Tibau-clan het strand op. Met prachtige beelden en verhalen keerde iedereen huiswaarts. Een sterke aanzet tot wat straks, in oktober '17, een hartverwarmende herdenking belooft te worden.

Recente berichten
Archief
    DNL.Vlaanderen BVBA - Scheldestraat 106, 2620 Hemiksem - +32 (0)486 987 899 - info@dnl.vlaanderen - BTW 0679 750 165
    • Facebook Social Icon
    • Twitter Social Icon
    • LinkedIn Social Icon